+31 (0)10 415 95 37 info@vemabv.nl

SLOOPWERKEN

Slopen is een vak, Vema Schiedam BV is al 40 jaar specialist op het gebied van demontage- en sloopwerkzaamheden. Onze opdrachtgevers zijn overheden, bedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren. Of het nu gaat om renovatiesloop of totaalsloop wij voeren ieder project snel, efficiënt en verantwoord uit. Om de kwaliteit van ons sloopwerk te waarborgen zijn wij BRL SVMS-007 gecertificeerd.

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u advies nodig? Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Wat kunt u verwachten van een gecertificeerde sloopaannemer:

Stoffeninventarisatie en inspectie sloopobject
Door onze gedegen inspectie en stoffeninventarisatie hebben we inzicht in de mogelijke verontreiniging van vrijkomende sloopmaterialen en van de risico’s voor arbeidsveiligheid en de omgeving.

Zorgvuldige voorbereiding
Wij stellen een sloopplan op met daarin de beschrijving van de wijze van milieukundig slopen, de behandeling van de vrijkomende materiaalstromen, de benodigde veiligheidsmaatregelen en de uitvoeringseisen van de opdrachtgever.

Veilig en milieukundig slopen
De uitvoering van de sloop vindt plaats volgens het sloopplan, door onze deskundige medewerkers, met goedgekeurd materiaal, op een veilige slooplocatie en op een milieukundige wijze, zonder verontreiniging van bodem of omgeving.

Stoffenverantwoording sloopmaterialen
Wij leveren het project op in overleg met de opdrachtgever en wij stellen een stoffenverantwoording op van de vrijkomende sloopmaterialen, alles leggen wij schriftelijk vast.

Inzet deskundig personeel
Ons personeel is deskundig, ook op het gebied van asbestzorgvuldigheid.

Meer informatie over veilig en milieukundig slopen kunt u vinden www.veiligslopen.nl