+31 (0)10 415 95 37 info@vemabv.nl

DIAMANTTECHNIEK

Vema Schiedam BV is expert op het gebied van boren en zagen met diamantgereedschap en het plaatsen van chemische ankers. We zijn werkzaam in bouw, industrie, winkels en in de agrarische en particuliere sector. Of het nu gaat om het boren of zagen van sparingen door beton, asfalt, natuursteen of ander steenachtig materiaal, voor elke zaag- of boorklus hebben wij de juiste oplossing. Omdat wij beschikken over aggregaten en compressoren kunnen wij zonder problemen werken op locaties waar geen water en elektriciteit aanwezig is. 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze werkwijze en/of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

BOREN
Met diamantgereedschap boren wij gaten in beton, asfalt en (natuur)steen, metselwerk, kalkzandsteen en andere steenachtige materialen.

ZAGEN
Met onze wandzaagmachines op rails zagen wij betonnen wanden met een dikte van maximaal 90 cm dik. Wij zagen onder andere raam- en deursparingen, sparingen voor doorvoeringen, ventilatiekokers etc. In betonnen vloeren zagen wij onder sleuven en uitsparingen. Wil je een betonvloer verwijderen? Wij zagen de vloer in stukken zodat deze gemakkelijker te verwijderen is.

CHEMISCHE VERANKERING

Diamanttechniek