+31 (0)10 415 95 37 info@vemabv.nl

Over ons

Vema Schiedam B.V.

Vema Schiedam BV is een familiebedrijf, opgericht in 1981, gespecialiseerd in sloopwerk, bodemsanering, asbestsanering, boren en zagen met diamant, verhuur van materieel en levering van grond, zand, erfverhardingsmaterialen en materialen afkomstig uit sloopwerken.

In de loop der jaren is Vema Schiedam BV uitgegroeid tot een bedrijf waar inmiddels zo’n 25 vakmensen met veel enthousiasme werkzaam zijn. Een groei die het directe gevolg is van onze visie: “Haast niets is onmogelijk”. Met andere woorden, in alles wat we doen staat de wens van onze opdrachtgever centraal. Vema Schiedam BV verzorgt uw project van sloop tot en met het bouwrijp maken en inrichten van het terrein.

Elk project één aanspreekpunt

Vema Schiedam BV voert in heel Nederland projecten uit, maar is vooral actief in Zuid-Holland. Voor elk project is één uitvoerder het vaste aanspreekpunt. De uitvoerder start het werk op, regelt de werkvoorbereiding tot in de puntjes en zorgt, bij grotere of risicovolle werken, voor een werk- en veiligheidsplan. Tijdens het project is hij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Bij problemen zal de uitvoerder op zoek gaan naar creatieve en flexibele oplossingen. Alle projecten worden vanuit het kantoor ondersteund, onze kantoormedewerkers hebben gedegen kennis en ervaring op het gebied van calculatie, inkoop en werkvoorbereiding.

Ons personeel

Het zijn de medewerkers die voor een groot deel de kwaliteit van onze dienstverlening bepalen. Onze medewerkers voldoen aan drie criteria; ze zijn klantgericht, hebben gedegen kennis van de uit te voeren werkzaamheden en doen hun werk met passie. Een goede communicatie met onze opdrachtgevers is daarbij onmisbaar. Om dat te bereiken investeren wij in ons personeel door opleiding en training aan te bieden en door een prettige werksfeer te creëren. Alle medewerkers zijn minimaal in het bezit van het diploma Basisveiligheid VCA. Leidinggevende beschikken minimaal over het diploma Veiligheid voor Leidinggevende VCA en zijn opgeleid tot Geregistreerd-Deskundig Leidinggevende Projecten R-DLP.

Logo Vema