+31 (0)10 415 95 37 info@vemabv.nl

VEMA SCHIEDAM B.V.

Specialist in sloopwerk, bodemsanering, asbestsanering, grond-, weg- en waterbouw, verhuur van machines en materieel, boren en zagen met diamant

Doosan420

Sloopwerk

Doosan420

Bodemsanering

Doosan420

Asbestsanering

Doosan420

Grond-, weg en waterbouw

Daf oprijwagen

Verhuur van machines en materieel

Doosan420

Boren en zagen met diamant

Doosan420

Levering en verkoop

Certificaten

Contact

Heeft u vragen, klachten of wilt u meer weten wat wij voor u kunnen verzetten? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Dit kan door te mailen naar info@vemabv.nl, te bellen +31(0) 10 415 95 37 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Werken bij Vema Schiedam BV

Vacature

Werken bij Vema Schiedam BV betekend werken bij een enthousiast familiebedrijf waarbij klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat. De sfeer is collegiaal en informeel. 

Wij zijn altijd op zoek naar de juiste werknemer, ben je kraanmachinist, grondwerker, shovelmachinist, trekkerchauffeur of sloper en denk je dat je in ons team past stuur dan je CV en motivatiebrief naar: info@vemabv.nl. Voor meer informatie zijn wij natuurlijk ook telefonisch bereikbaar via +31(0)10 4159537.

Leerling/stagiare

Om de bestaande vakkennis niet verloren te laten gaan, bieden wij leerplaatsen aan voor leerlingen van BOL of BBL, voor de opleiding tot machinist, grondwerker of tractorchauffeur. Vema Schiedam BV is erkend leerbedrijf en heeft een leermeester in dienst om leerlingen te begeleiden tijdens de opleiding.

Ben je geïnteresseerd en opzoek naar een leuk leerbedrijf stuur dan je CV en motivatiebrief naar: info@vemabv.nl. Voor meer informatie zijn wij natuurlijk ook telefonisch bereikbaar via +31(0)10 4159537.